Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek

Cikkek

Magyar Zoli meglepetés köszöntése

2019.05.11

Magyar Zoli erre biztosan nem számított. A Paks Városi Vegyes Kar és a Pagony zenekar közös koncertjén együtt köszöntötte Zolit születésnapja alkalmából. A koncert egyik dala Zoli gitárszólójával indul, ezt követően kellett volna belépnie a zenekar többi tagjának és a kórusnak is. A belépés meg is történt, csakhogy Zoli nagy meglepetésére nem a dal folytatódott, hanem a "Boldog szülinapot" sorai csendültek fel a kórus és a zenekar tagjainak előadásában. Isten éltessen sokáig Zoli! Köszönjük, hogy velünk énekelsz!

A Pagony zenekarral közös koncertről készült fotókért kattintsatok a Képgalériára!

(Fotó: Kiss G. Péter Paks-Press Hírügynökség)

 

Egy izgalmas este képekben

2019.05.11

Túl vagyunk a Pagony zenekarral közös koncertünkön, ami a visszajelzések alapján nagyon tetszett a közönségnek. Az estéről készült képanyagot megtaláljátok a Képgalériára kattintva! Természetesen a hangfelvételeket is hamarosan feltöltjük. Köszönjük, hogy ismét sokan eljöttetek és megtiszteltetek Bennünket a jelenlétetekkel!

 

Kórushétvége: Fókuszban a Pagony zenekarral közös koncertünk

2019.04.28

Izgalmas projekten dolgozunk együtt a Pagony zenekarral. A banda Képtár című kislemez bemutató koncertjén működünk közre hamarosan, de természetesen az est tematikájához illeszkedően kortárst kórusműveket is énekelünk majd. Az április 27-28-ai kórushétvége vasárnapi napja már a közös dalokról szólt. A koncertig már nincs sok hátra, hiszen 2019. május 10-én 19:00 mindjárt itt van. Gyertek el minél többen a Csengey Dénes Kulturális Központba és bulizzatok velünk egy hatalmasat, ezen a rendhagyó kórusfellépésen! A belépés ingyenes. Várunk Mindenkit szeretettel!

A koncert facebook eseményét ezen a linken találjátok:

https://www.facebook.com/events/2368489953431062/?active_tab=about

A kórushévége képeiért pedig kattintsatok a képgalériára!

 

 

Közgyűlést tartottunk

2019.04.08

kozgyules.jpg2019. március 30-án megtartottuk 2018-as évadzáró közgyűlésünket. 10 napirendi pontot tárgyaltunk, a közgyűlés végén pedig elfogyasztottuk a Paks FM által meghirdetett játékban nyert nyeremény pizzáinkat, melyet a Retro Étterem ajánlott fel. Az esemény képeit a képgalériában találjátok meg.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

Megnyertük a Paks FM játékát

2019.03.22

935 like-kal a vegyes kar képe bizonyult a legnépszerűbbnek a Paks FM "Legyél Te is Nagyarc" elnevezésű játékán, így mi nyertük meg a 10 db óriás pizzát, amit a Retro Étterem ajánlott fel a győztesnek. Most már biztos, hogy az április 27-28-án esedékes kórushétvégén lesz mit ennünk! Köszönjük megosztásokat és a lájkjaitokat!

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

Május 10-én kortárs dalokkal jövünk

2019.03.21

pagony-feat-pvvk.jpg

Május 10-én ismét a könnyűzene világába kalauzoljuk el a hallgatóságot, hiszen közreműködünk a Pagony zenekar Képtár című kislemezének lemezbemutató koncertjén. Az eseményen a Pagony dalok mellett kortárs kórusművek is felcsendülnek majd.

Minden érdeklődőt várunk 2019. május 10-én 19:00-kor a Csengey Dénes Kulturális Központban!

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

Részt veszünk a Paks FM játékában

2019.03.20

Miközben gőzerővel készülünk a Pagony zenekarral közös május 10-ei koncertünkre, azért van időnk egy kis játékra is.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

Nőnapi meglepetés - Titokban készültek a fiúk

2019.03.08

Nőnap alkalmából virággal köszöntötte a férfikar a szoprán és az alt szólam tagjait, nagy meglepetést okozva ezzel Mindannyiunknak. A szokásos hétfő esti próba szünetében adták át az ajándékot. Büszkék vagyunk rá, hogy ilyen figyelmes férfi tagjaink vannak! Köszönjük! :)

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

Köszönjük, hogy adótok 1%-ának felajánlásával támogattok minket!

2019.02.23

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

Kórustábor

2016.09.10

honlapra_01.jpg2016. szeptember 3-án kórustáborban elkezdtük a felkészülést a nemzetközi kórus versenyre, Riminibe. A dolgos, fárasztó nap végén kellemesen töltöttük az estét, köszöntöttük névnaposainkat és együtt készítettük, majd fogyasztottuk finom vacsoránkat. Másnap reggel töretlen lendülettel folytatódott próbáink sora.

 

« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Következő »