Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek

Cikkek

Áldott ünnepeket kívánunk!

2022.12.24

Kedves Közönségünk! 

A Reszkessetek betörők ismert karácsonyi énekével kívánunk mindenkinek békés, boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új esztendőt! 

https://www.youtube.com/watch?v=hUipxi3Yfvw&list=PLQdyKXLrcniknvgmkBp69OxP8e57dM7Xz&index=10

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

Elhunyt kórustársainkra emlékeztünk

2022.12.02

2022. november 12-én elhunyt kórustársaink emlékére zenés megemlékezést tartottunk Pakson, a Jézus Szíve Katolikus Templomban, ugyanis az elmúlt 45 év  nemcsak a közös éneklésről és az örömteli pillanatokról szólt, hanem sajnos több kórustársunkat veszítettük el ez idő alatt. Az emlékkoncert nyitott volt minden érdeklődő számára, de egykori kórustársaink családtagjai külön meghívást is kaptak az eseményre. A fellépésen komoly hangvételű művek és az alkalomhoz illő versek hangzottak el. 

Fotó: Telepaks 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

John Rutter: Look at the world (Gyönyörű mind) - Videó

2022.10.12

https://www.youtube.com/watch?v=jcd6NENmx_M

Érsekcsanádi Kórustalálkozó összkar, 2022.10.08. 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

Kórustalálkozó a zene világnapján

2022.10.06

A zene világnapja alkalmából október 1-jén kórustalálkozót szerveztünk, amelyen rajtunk kívül még négy kórus vett részt. A rendezvényt a produkciókat követően John Rutter és Henryk Jan Botor műveinek közös éneklésével zártuk. 

Vendég kórusok: 

Cantemus Kamarakórus Dunaföldvár 

Érsekcsanádi Összhang Kórus

Kalocsai Kamarakórus

Tinódi Vegyeskar

Fotó: Telepaks Médiacentrum Nonprofit Kft. 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

45 év képekben - Videó

2022.09.15

Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

Szeptember 5-én nyílik a 45 éves jubileumi kiállítás

2022.09.02

Szeptember 5-én 18:30-kor nyílik meg a kórus jubileumi kiállítása a Csengey Dénes Kulturális Központ kiállító termében. A tárlat az elmúlt 45 év tárgyi és képi emlékeit mutatja be az érdeklődőknek. A kiállítás október 5-ig látogatható. A belépés ingyenes. 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

TérZene Programsorozat Pakson

2022.07.29

A nyári pihenő előtt a TérZene programsorozat keretében a paksi polgármesteri hivatal előtti téren énekeltünk. Az eseményen vendégünk is volt. Korábbi karnagyunk Ujházy Krisztina ugyanis éppen hazaérkezett Magyarországra és hozzánk is ellátogatott. És ha már itt volt beállt énekelni közénk és vezényelt is.

Most nyári pihenőre megyünk, de nem sokáig pihenünk, mert szeptember 5-én nyílik a Csengey Dénes Kulturális Központban a kórus 45 évét bemutató kiállítás, amelyre mindenkit szeretettel várunk majd!

Kellemes nyarat kívánunk Mindenkinek!

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

Jubileumi nagykoncert

2022.06.29

2022. június 25-én a paksi Jézus Szíve Katolikus Templomban megtartottuk a 45 éves jubileumi hangversenyünket a Szekszárdi Karamarazenekar és Perémi Erzsébet zongorista közreműködésével. A nagy meleg és az aznapi programdömping ellenére is teltházas koncert első felében könnyedebb dallamok csendültek fel, a rendezvény második részében pedig klasszikusnak számító slágerek szólaltak meg a kórus előadásában zenekari kísérettel. A fellépésen köszöntöttük ma is aktív alapító tagjainkat, Kunner Mihályt és Horváth Jánost, egyúttal megemlékeztünk az elmúlt 45 év jelentős eseményeiről és szereplőiről is. A koncert teljes egészében megtekinthető a kórus honlapján a videók menüpont alatt és a Telepaks honlapján, illetve részleteiben meghallgatható a kórus youtube csatornáján is.

https://www.youtube.com/watch?v=sZT-Ej7QGyo 

A felvételeket a Telepaks Médiacentrum készítette.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

Közeledik a 45 éves jubileumi nagykoncert

2022.06.07

Kedves Közönségünk! 

A kórus fennállásának 45 éves évfordulója alkalmából 2022. június 25-én (szombaton) 18:00-ai kezdettel a Paksi Jézus Szíve katolikus templomban tartjuk nagyszabású jubileumi koncertünket. A koncert ingyenesen látogatható. Várunk Mindenkit szeretettel! 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

Város napja 2022

2022.06.04

Az idei Város napja különösen jól alakult az együttes számára, csapatunk ugyanis a délelőtti halászléfőző versenyen második helyezést ért el Molnár István szakácsunk jóvoltából. Az esti koncerten pedig többszáz néző előtt léphettünk fel, akik közül sokan nagy örömünkre velünk énekelték az ismert dalokat.

Legközelebb június 25-én 18:00-kor a paksi Jézus Szíve Templomban lépünk fel, ahol a 45 éves kórusjubileum alkalmából nagyszabású jubileumi koncerttel várjuk a közönséget. 

Fotó: Kiss G. Péter - Paks Press Hírügynökség

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Hírek

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Következő »